Јак мраз ујутру, преко дана и сунце

НОВИ САД: Суво са јаким мразем ујутру и сунчаним интервалима током дана. Ветар слаб северни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -10, а максимална -3 степени.
zima mraz
Фото: Tanjug (Jaroslav Pap, ilustracija)

ВОЈВОДИНА: Суво са јаким мразем ујутру и сунчаним интервалима током дана уз дневну температуру испод 0 степени у свим крајевима. Ветар слаб северних праваца или променљив. Притисак изнад нормале. Минимална температура -12, а максимална од -2 степена.

СРБИЈА: Суво са јаким мразем ујутру и сунчаним интервалима током дана уз дневну температуру испод 0 степени у свим крајевима. Ветар слаб северних праваца или променљив. Притисак изнад нормале. Минимална температура -14, а максимална -1 степен.

НАРЕДНИХ ДАНА: У уторак ујутру такође јак мраз и променљива облачност током дана. У среду јак мраз ујутру и дужи сунчани периоди уз постепен пораст дневне температуре који ће се наставити у другој половини седмице уз значајније отопљење у петак и за наредни викенд.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација може релативно неповољно утицати на већину хроничних болесника. Најизраженије тегобе могу осетити цереброваскуларни и срчани болесници. Проблеми са сном и болови у мишићима су могуће метеоропатске реакције. Опрез се саветује учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5705
Најновије вести