Јутро хладно, дан топао

НОВИ САД: Претежно сунчано и топлије. Ветар умерен југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 4, а максимална 19 степени.
j
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Јутро врло хладно. Понегде слаб приземни мраз уз могућу сумаглицу и маглу. У току дана претежно сунчано и топлије. Ветар умерен јужни, у јужном Банату повремено појачан југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 2, а максимална 20 степени.

СРБИЈА: Јутро врло хладно, понегде слаб приземни мраз, а по котлинама и долинама река западне и јужне Србије сумаглица и магла. У току дана претежно сунчано са мало облака и топлије. Ветар слаб јужни, у Поморављу и Подунављу умерен, у јужном Банату појачан. Притисак изнад нормале. Минимална температура -1, а максимална 21 степен.

НАРЕДНИХ ДАНА: У четвртак и петак претежно сунчано и још топлије током дана, али са појавом јутарње магле. У суботу и недељу променљива облачност и свежије уз могућу појаву краткотрајне кише.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекиване биометеоролошке прилике биће повољне за већину хронично оболелих. Известан опрез се саветује особама које имају кардиоваскуларна и психичка обољења. Метеоропатске реакције су могуће у виду нервозе, умора и пада концентрације.

EUR/RSD 117.5773
Најновије вести