На граничним прелазима задржавање возила око пола сата

БЕОГРАД: На граничном прелазу Гостун, задржавање на излазу и улазу за путничка моторна возила је 30 минута, као и на граничном прелазу Шпиљани, саопштили су Путеви Србије.
Granični prelaz Foto: Uprava carina
Фото: Управа царина

На граничном прелазу Котроман, задржавање на излазу за путничка моторна возила је 40 минута, а на граничном прелазу Прешево, задржавање на излазу и улазу за путничка моторна возила је 30 минута.

На граничном прелазу Градина, задржавање на излазу за путничка моторна возила је 20 минута.

Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова, на граничном прелазу Келебија, задржавање на излазу за теретна моторна возила је 120 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања за све категорије возила.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

На ауто-путу Е-75, гранични прелаз Хоргош-петља Хоргош, у смеру од граничног прелаза Хоргош ка Новом Саду, до 12. августа изводе се радови на рехабилитацији коловозне конструкције.

Радови су у возној и претицајној саобраћајној траци, а саобраћај је у зони радова преусмерен у зауставну саобраћајну траку, саопштили су Путеви Србије.

На ауто-путу Е-75, Лапово-Марковац, до 13. августа радови на реконструкцији натпутњака. За саобраћај затворена претицајна саобраћајна трака из смера Београда и претицајна саобраћајна трака из смера Ниша.

Јошаничка Бања - Копаоник, до 1. новембра обустава саобраћаја у пуној ширини коловоза због реконструкције пута. Алтернативни путни правац за Копаоник: Биљановац - Рашка - Рудница - Копаоник, из правца Крушевца: Крушевац - Брус - Брзеће - Копаоник.

Путни прелаз Колари, од 17. јула обустава саобраћаја на делу државног пута ИИ Б реда бр. 352 због радова на путно-железничком прелазу, укрштај са државним путем. Није могућ излаз са ауто-пута ка Смедереву, на петљи Колари, као и улаз из Смедерева на ауто-пут. Саобраћај се одвија алтернативним правцима преко петље Водањ, петље Смедерево (Раља) и петље Пожаревац.

Састав Река - Црна Трава, до 31. јула од 7 до 17 часова радови на пресвлачењу коловоза асфалт-бетоном, уз наизменично пропуштање возила.

EUR/RSD 117.5647
Најновије вести