Наоблачење и захлађење с кишом

Очекује се наоблаченје и захлађење с кишом и локалним пљусковима.
kisa hladno pixa
Фото: pixabay.com

НОВИ САД: Наоблачење и захлађење с кишом и локалним пљусковима. Ветар ујутру слаб, а поподне појачан северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 11, а максимална 17 степени.

ВОЈВОДИНА: Наоблачење и захлађење с кишом захвата најпре север. Биће и локалних пљускова с грмљавином уз обилније падавине. Ветар пре подне слаб јужни, а поподне појачан северозападни. Притисак мало испод нормале. Минимална температура 9, а максимална 21 степен.

СРБИЈА: Наоблачење и захлађење с кишом захвата најпре Војводину. На југу знатно топлије него на северу с дужим сунчаним периодима. Ветар пре подне слаб јужни, а поподне на северу појачан северозападни ветар. Притисак мало испод нормале. Минимална температура 8, а максимална 28 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У четвртак врло хладно за ово доба године и претежно облачно с кишом и пљусковима. У петак мало виша температура, али и даље свеже. У суботу и недељу претежно сунчано време уз бржи пораст температуре.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Особама са респираторним и реуматским обољењима се саветује извесна опрезност услед очекиване биометеоролошке ситуације. Од метеоропатских реакција најизраженији могу бити проблеми са сном, малаксалост и променљиво расположење. Свим учесницима у саобраћају препоручује се опрез.

EUR/RSD 117.5653
Најновије вести