Облачно али суво време, ветар умерен

НОВИ САД: Мало хладније и суво уз променљиву облачност. Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 3, а максимална око 9 степени.
oblacno
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Хладније са кишом у нижим пределима и снегом у планинама, а само по Војводини престанак падавина. Ветар умерен северозападни и северни. Притисак око нормале и у порасту. Минимална температура 3, а максимална 10 степени.

СРБИЈА: Хладније са кишом у нижим пределима и снегом у планинама, а само по Војводини престанак падавина уз делимично разилажење облака. Ветар умерен северозападни и северни. Притисак око нормале и у порасту. Минимална температура 2, а максимална дневна 10 степени.

НАРЕДНИ ДАНИ: У понедељак јутро хладно, понегде са слабим мразем, а током дана мало топлије у односу на недељу. Биће суво уз сунчане интервале и умерену облачност. У уторак суво уз сунчане интервале и променљиву облачност и мало топлије у односу на понедељак. У среду топлије за око 4-5 степени уз могућу пролазну кишу у северним пределима. У четвртак сунчано и знатно топлије.

Фото: meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Због утицаја циклона изнад нашег подручја, задржава се релативно неповољна биометеоролошка ситуација за хроничне болеснике. Метеоропатске реакције у форми нервозе, главобоље и болова у костима најизраженије ће бити у централним и јужним деловима земље. Додатни опрез је потребан учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.1996
Најновије вести