Облачно и мало свежије

​​​​​​​НОВИ САД: Свежије уз облачно јутро и пре подне, а поподне са сунчаним интервалима. Ветар слаб северозападни.
oblacno zima
Фото: pixabay.com

Притисак изнад нормале. Минимална температура 5, а максимална 11 степени.

ВОЈВОДИНА: Неколико степени нижа температура уз пролазну облачност у току јутра и преподнева. Неће бити падавина, а на северу долази до разведравања. Ветар слаб северозападни, а касније поподне јужни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 3, а максимална 11 степени.

СРБИЈА: Неколико степени нижа температура уз пролазну облачност, али ће остати суво време. Ветар слаб северозападни, а касније поподне у скретању на јужни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 2, а максимална 14 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У четвртак сунчани интервали и променљива облачност. Биће знатно топлије од просека. У петак и за викенд се задржава топлије време од просека. У понедељак ће доћи до наоблачења с кишом и падом температуре крајем дана.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Услед очекиване биометеоролошке ситуације хроничним болесницима и осетљивим особама се саветује извесна опрезност. Посебан опрез се саветује астматичарима, цереброваскуларним и срчаним болесницима. Осетљиве особе могу осећати појачане метеоропатске реакције у виду главобоље, раздражљивости и болова у костима и зглобовима. У саобраћају је неопходна изузетна опрезност.

EUR/RSD 117.1998
Најновије вести