Облачно с могућом кишом предвече

НОВИ САД: Пре подне сунчани интервали, а поподне и увече променљиво облачно са могућом краткотрајном кишом.
oblaci nebo
Фото: pixabay.com

Ветар слаб северозападни. Притисак мало испод нормале. Температура 9 до 15 степени Целзијуса.

ВОЈВОДИНА: Мало свежије уз сунчане периоде пре подне, а поподне и увече променљиво облачно са повременом кишом. Ветар слаб северозападни и западни. Притисак мало испод нормале. Температура од 8 до 17 степени. Могућа местимична киша увече.

СРБИЈА: Мало свежије уз повремену кишу у централним, јужним и источним крајевима. На северу пре подне сунчани интервали, а поподне и увече са могућом местимичном кишом. Ветар слаб северозападни и западни. Притисак мало испод нормале. Температура од 8 до 20. Увече је могућа местимична киша.

ВРЕМЕ НАРЕДНИХ ДАНА: За викенд хладније са местимичном кишом у суботу, а у недељу суво. Идуће седмице суво са врло хладним јутрима у понедељак и уторак, понегде са слабим приземним мразем.

Фото: meteos.rs

Биометеоролошка прогноза за Србију: Наставак релативно повољне биометеоролошке ситуације за већину хронично оболелих и осетљивих особа. Опрез се саветује цереброваскуларним и нервно лабилним болесницима. Метеоропатске реакције су могуће у виду главобоље и смањења концентрације. И даље се препоручује повећана пажња у саобраћају.

EUR/RSD 117.1996
Најновије вести