Облачно уз кишу

НОВИ САД: Пад температуре и облачно уз кишу пре подне. Поподне престанак падавина. Ветар слаб до умерен јужни и југоисточни. Притисак испод нормале. Минимална температура 13, а максимална 16 степени.
kisobran kisa
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Свежије уз наоблачење и кишу. На северу престанак падавина пре подне и делимично разведравање поподне. Ветар слаб до умерен јужни и југоисточни. Притисак испод нормале. Минимална температура 12, а максимална 18 степени.

СРБИЈА: Пад температуре уз наоблачење и кишу. Само ће на крајњем југу и југоистоку бити суво и топло, а у централним и југозападним пределима су могући локални пљускови. Ветар умерен јужни. Притисак испод нормале. Минимална температура 8, а максимална 24 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У четвртак још мало свежије с кишом повремено у централним и јужним пределима, а по Војводини суво већи део дана. У петак и суботу топло уз сунчане интервале, а у суботу крајем дана киша.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике ће бити релативно неповољне за срчане болеснике, као и за особе са психичким тегобама. Посебан опрез се саветује астматичарима. Метеоропатске реакције су могуће у виду болова у мишићима, главобоље и раздражљивости. У саобраћају је неопходна максимална концентрација.

EUR/RSD 117.5896
Најновије вести