Претежно сунчано

НОВИ САД: Претежно сунчано и топло уз слаб дневни развој облака. Ветар слаб југоисточни. Притисак око нормале. Минимална температура 15, а максимална 30 степени.
suncano vreme EPA/CLEMENS BILAN
Фото: EPA/CLEMENS BILAN

ВОЈВОДИНА: Претежно сунчано и топло уз слаб дневни развој облака. Ветар слаб југоисточни и источни. Притисак око нормале. Минимална температура 14, а максимална 30 степени.

СРБИЈА: Сунчано и топло уз слаб дневни развој облака. Ветар слаб источни и југоисточни на југу североисточни. Притисак око нормале. Минимална температура 9, а максимална 30 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У петак и за викенд претежно сунчано и топло уз слаб пролазни дневни развој облака с температурама око 29 степени. Почетком следеће седмице наставља се тренд претежно сунчаног и топлог времена у свим крајевима.

Фото: Meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација погодује већини хронично оболелих, али су у јутарњим и вечерњим сатима тегобе могуће код астматичара и кардиоваскуларних болесника. У виду метеоропатских реакција може се јавити нерасположење и поспаност. УВ индекс је висок па се у најтоплијем делу дана саветује избегавање боравка на отвореном.

EUR/RSD 117.3739
Најновије вести