Претежно сунчано

​​​​​​​НОВИ САД: Разведравање уз претежно сунчано време током дана. Ветар слаб северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 13, а максимална 28 степени.
suncano oblacno
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Разведравање уз дуже сунчане периоде и топлије. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 12, а максимална 28 степени.

СРБИЈА: Постепено разведравање уз више сунчаних сати и мало топлије. Само ће у току јутра бити услова за слабу кишу на југу и југоистоку, а поподне са ретком појавом локалних пљускова на том подручју. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 12, а максимална 28 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду, четвртак и петак сунчано и све топлије. У петак поподне и крајем дана може бити локални пљускова. За викенд нестабилније уз променљиву облачност с повременом кишом.

Фото: meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекивана биометеоролошка ситуација повољно ће утицати на већину хронично оболелих и осетљивих особа. Известан опрез се саветује цереброваскуларним и срчаним болесницима. Повећана опрезност се препоручује свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.3739
Најновије вести