Претежно сунчано

Још један у низу веома топлих дана...
devojcica suncano
Фото: pixabay.com

НОВИ САД: Претежно сунчано и врло топло. Ветар слаб југоисточни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 17, а максимална 34 степена.

ВОЈВОДИНА: Претежно сунчано и врло топло. Ветар слаб југоисточни, у јужном Банату поподне умерен. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 12, а максимална 35 степени.

СРБИЈА: Претежно сунчано и врло топло. Мало облака биће на југозападу и југу. Ветар слаб источни и југоисточни или променљив. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 11, а максимална 35 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу и понедељак претежно сунчано и врло топло уз степен-два нижу температуру него у суботу. Крајем дана у понедељак може бити локалних пљускова на западу и југозападу. У уторак, 3. септембра, следи освежење с повременом кишом и локалним пљусковима.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекивана биометеоролошка ситуација утицаће релативно неповољно на већину хроничнично оболелих и осетљивих особа. Препоручује се адекватно одевање и заштита од УВ зрачења, као и боравак у хладовини и климатизованим просторијама током најтоплијег дела дана.

EUR/RSD 117.5787
Најновије вести