Променљиво облачно

Данас нас очекује променљиво облачан дан али без кише, која ће падати само у јужнијим крајевима...
oblaci.jpg
Фото: Dnevnik.rs

НОВИ САД: Променљива облачност са сунчаним периодима. Ветар слаб источних праваца, крајем дана југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 5, а максимална 16 степени.

ВОЈВОДИНА: Променљива облачност са сунчаним периодима. Ветар слаб источних праваца, поподне умерен југоисточни на југу Баната. Притисак изнад нормале. Минимална температура 4, а максимална 17 степени.

СРБИЈА: Променљива облачност са сунчаним периодима. Пре подне је могућа понегде краткотрајна слаба киша која престаје уз делимично разведравање и сунчане периоде. Ветар слаб источних праваца. Притисак изнад нормале. Минимална температура 4, а максимална 18 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу и понедељак сунчано и знатно топлије, до 25 степени. У понедељак крајем дана наоблачење и повремена киша увече и у ноћи ка уторку. У уторак пар степени свежије уз местимичну кишу.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике ће бити повољније за хронично оболеле и осетљиве особе. Известан опрез се саветује кардиоваскуларним и цереброваскуларним болесницима. Метеоропатске реакције су могуће у виду поспаности, главобоље и променљивог расположења. Потребно је ускладити одевање са очекиваном јутарњом и максималном дневном температуром ваздуха.

EUR/RSD 117.5935
Најновије вести