Променљиво облачно и суво

НОВИ САД: Променљиво облачно пре подне, а од средине дана уз сунчане периоде. Ветар слаб јужни и југоисточни. Притисак испод нормале. Минимална температура 9, а максимална 18 степени.
oblacno
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Суво, а само на југоистоку ујутру са слабом кишом. У току дана на северу долази до разведравања. Ветар слаб јужни. Притисак испод нормале. Минимална температура 8, а максимална 18 степени.

СРБИЈА: На северу суво, а у централним, јужним и источним пределима облачно с кишом. На западу киша престаје у току преподнева, а на северу долази до постепеног разведравања. Ветар слаб јужни. Притисак испод нормале. Минимална температура 8, а максимална 18 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У петак и суботу топло за ово доба године уз сунчане интервале, а у суботу поподне и крајем дана пролазна киша и могући локални пљускови. У недељу мало свежије с кишом повремено.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација може условити извесне тегобе код астматичара и особа са срчаним обољењима. Променљиво расположење и главобоља су могуће метеоропатске реакције. Неопходна је повећена пажња свих учесника у саобраћају.

EUR/RSD 117.5872
Најновије вести