Променљиво облачно максимална око 13 степени

НОВИ САД: Променљиво облачно са сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура 4, а максимална око 13 степени.
oblacno zima
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Променљиво облачно са сунчаним интервалима. Ветар слаб југоисточни, у јужном Банату умерен и у појачању крајем дана. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура 3, а максимална 15 степени.

СРБИЈА: Променљиво облачно са сунчаним интервалима. Облачније ће бити у Тимочкој Крајини где се очекује мало хладније време. Ветар слаб источних праваца, у кошавском подручју умерен југоисточни, у јужном Банату у појачању поподне и крајем дана. Притисак изнад нормале. Минимална температура 1, а максимална 15 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У уторак мало нижа температура уз појачан југоисточни ветар у кошавском подручју, али са доста сунчаних сати. Само ће у Тимочкој Крајини бити облачније и хладније време. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура 0, а максимална 12 степени. У среду прохладно уз умерен до појачан југоисточни ветар у кошавском подручју. Између четвртка и петка је могуће наоблачење са кишом, најпре на северозападу Србије.

Фото: meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација и даље неповољно утиче на срчане болеснике, а опрез је неопходан и код нервно лабилних особа. Код метеоропата могућа је главобоља, малаксалост и болови у мишићима. У саобраћају се саветује додатни опрез.

EUR/RSD 117.1954
Најновије вести