Променљиво облачно с повременом кишом

НОВИ САД: Променљиво облачно с повременом кишом и локалним пљусковима. Биће и сунчаних периода. Ветар слаб североисточни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 15, а максимална 24 степени.
e
Фото: Pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Променљиво облачно с кишом и локалним пљусковима с грмљавином. Биће и сунчаних периода. Ветар слаб североисточни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 13, а максимална 26 степени.

СРБИЈА: Променљиво облачно и нестабилно време с повременом кишом и краткотрајним локалним пљусковима са грмљавином. Биће и сунчаних периода. Ветар слаб променљив, чешће источни и северни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 11, а максимална 27 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У четвртак топло, спарно и нестабилно уз дневни развој облака с локалним пљусковима с грмљавином. Биће и сунчаних периода. До краја седмице нестабилно време са сунчаним периодима и дневним развојем облака уз повремену кишу и краткотрајне локалне пљускове с грмљавином.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекиване биометеоролошке прилике могу имати релативно неповољан утицај на особе са варирајућим крвним притиском и срчаним проблемима, као и астматичаре. Нерасположење и главобоља су могуће метеоропатске реакције. Препоручује се додатна пажња у саобраћају.

EUR/RSD 117.1990
Најновије вести