Променљиво облачно са сунчаним интервалима

НОВИ САД: Променљиво облачно са сунчаним интервалима уз могућу краткотрајну кишу и локалне пљускове поподне. Ветар слаб до умерен северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 10, а максимална 19 степени.
kisa bicikl oblacno
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Променљиво облачно са сунчаним интервалима уз додатни дневни развој облака и могућу краткотрајну кишу и локалне пљускове са грмљавином. Ветар слаб до умерен северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура 8, а максимална 20 степени. Увече је могућа понегде киша.

СРБИЈА: Променљиво облачно са сунчаним интервалима уз јачи поподневни развој облака и могућу краткотрајну кишу и локалне пљускове са грмљавином. Ветар слаб до умерен северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура 7, а максимална 22 степена. Увече је могућа понегде киша.

НАРЕДНИХ ДАНА: У уторак и среду и даље свежије од просека за другу половину маја и нестабилно са сменом сунчаних и облачних интервала уз честу појаву краткотрајне кише или локалних пљускова. У четвртак на северу сунчано, а на југу Србије је могућа појава локалних пљускова

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Срчаним болесницима и особама са респираторним обољењима се саветује опрезност услед очекиваног утицаја биометеоролошке ситуације. Нервоза, поспаност и главобоља су могуће код метеоропата. Неопходан је додатан опрез учесницима у саобраћају.

 

EUR/RSD 117.5790
Најновије вести