Путеви Србије: Измене режима саобраћаја

БЕОГРАД: На ауто-путу Е-75, у зони петље Колари, од данас до 1. новембра биће измењен режим саобраћаја због радова на реконструкцији натпутњака, саопштило је јутрос Јавно предузеће "Путеви Србије".
radovi na putu
Фото: pixabay.com

У зони радова за саобраћај ће бити затворено укључење према Београду, уједно ће на левој коловозној траци ауто-пута, смер Ниш - Београд, за саобраћај бити затворене возна и зауставна саобраћајна трака, а саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком.

На ауто-путу Е-75, биће затворена петља "Смедерево" (Раља) за саобраћај, од понедељка 27. септембра до 5. октобра, због радова на рехабилитацији коловоза.

Током извођења радова, на петљи "Смедерево" (Раља), у оба смера биће затворене изливне и уливне рампе, а саобраћај ће бити преусмерен на алтернативне петље - петљу "Пожаревац" и "петљу Колари".

На ауто-путу Е-75, од Бубањ Потока до петље "Траншпед", у смеру ка Нишу, до 1. новембра трају радови на уклапању Крака 3 са новоизграђеном петљом "Бубањ Поток".

Саобраћај у смеру ка Нишу одвија се претицајним саобраћајним тракама оба смера, док се саобраћај у смеру ка Београду одвија зауставном и возном саобраћајном траком.

Са Обилазнице око Београда за саобраћај затворен пролазак подвожњаком испод ауто-пута, па се саобраћај са Обилазнице Београда, у смеру ка Београду, одвија преко петље Траншпед.

На путу Гола Глава-Јошева, у месту Гола Глава, до 8. октобра обустава се саобраћај због радова на реконструкцији моста преко реке Уб.

Алтернативни путни правац за теретни саобраћај ће бити преко Ваљева и Царића, док ће за путничка возила алтернативни путни правац бити преко Дружетића. Радови на рехабилитацији моста планирано је да трају 90 дана.

На путевима Берановац - Гоч и Каменица- Брезна, од понедељка 27. септембра, од 7 до 18 сати, саобраћај ће бити обустављен због радова на асфалтирању пута.

Алтернативни путни правац за време обуставе је преко Врњачке Бање.

EUR/RSD 117.3037
Најновије вести