Путеви Србије: Очекује се појачан саобраћај на путу Милош Велики

БЕОГРАД: Путеви Србије саопштили су да се на аутопуту Милош Велики током дана у поподневним и вечерњим сатима очекује повећан интензитет саобраћаја.
saobracaj
Фото: Tanjug/D.Aničić, ilustracija

Наводе и да предузимају све неопходне мере како би возила брже пролазила, те су сви наплатни канали у функцији без минута паузе. Дуж аутопута Милош Велики на порталима са изменљивом саобраћајном сигнализацијом биће истакнута обавештења о задржавањима на наплатним станицама и стању на аутопуту.

Путеви Србије у саопштењу апелује на све учеснике у саобраћају да прилагоде брзину условима на путу, држе безбедно одстојање и поштују саобраћајну сигнализацију.

Кад је реч о измени режима саобраћаја због радова на путревима, наводе да је у Старој Пазови, у зони постојећег путног прелаза и делу улице Ћирила и Методија од 25. јануара обустављен саобраћај због почетка изградње надвожњака, а да је алтернативни путни правац пут Стара Пазова - Инђија и Инђија - Путинци.

На Петљи Умчари за саобраћај су затворене претицајна и возна саобраћајна трака у смеру Београд-Ниш и Ниш-Београд, а саобраћај се одвија крајњим десним тракама.

Укључење ка Нишу из Умчара је затворено за саобраћај до даљњег.

На Петљи Сурчин и Петљи Остружница због радова на рехабилитацији коловоза у десној саобраћајној траци на мосту преко реке Саве, саобраћај из правца Новог Сада ка Београду преусмерен је на новоизграђени део моста (супротан смер), из правца Београда ка Новом Саду.

На наплатним станицама на аутопутевима задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 13.25 часова на граничном прелазу Батровци, на излазу теретна возила чекају 60 минута, на Градини 120, а на Хоргошу 90 минута.

Sasase
16.02.2021 • 22:24
A na Sremskoj Rači čekali 2 sata da se vratimo u Srbiju
EUR/RSD 117.5668
Најновије вести