Путеви Србије: Опрез због магле, радови на више праваца

БЕОГРАД: На ауто-путу Е-75, петља Лесковац југ - петља Врање, због појаве магле смањена је видљивост на 50 метара, саопштило је јутрос ЈК "Путеви Србије".
magla
Фото: Tanjug (D. Aničić, arhiva)

И на ауто-путу Е-80, петља Трупале - петља Бела Паланка, због појаве магле смањена је видљивост на 50 метара.

На више праваца у току су радови.

Ауто-пут Е-70, петља Рума - петља Пећинци, од 30. марта у току су радови на уређењу пропуста и спољне банкине (десни коловоз) у смеру ка Београду, а за саобраћај је затворена возна и зауставна саобраћајна трака, док се саобраћај одвија претицајном саобраћајном траком.

На ауто-путу Е-75, петља Инђија - петља Нова Пазова, у смеру Нови Сад - Београд, до 17. априла од 7.00 до 17.00, радови на редовном одржавању пута, а за саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна трака.

На ауто-путу Е-75, петља Алексинац - петља Трупале, у зони петље Алексинац, до 26. априла радови на реконструкцији коловоза. Затворена је десна коловозна трака Београд-Ниш, док се саобраћај одвија левом коловозном траком Ниш-Београд.

На петљи Сурчин - петља Остружница, до 1. новембра због радова на рехабилитацији коловоза у десној саобраћајној траци на мосту преко Саве, саобраћај из правца Новог Сада ка Београду преусмерен је на новоизграђени део моста (супротан смер), правац Београд ка Новом Саду.

Према информацијама Управе граничне полиције, на граничним прелазима нема задржавања возила.

"Путеви" апелују на возаче да возе пажљиво и да прилагоде брзину кретања условима на путу.

EUR/RSD 117.3811
Најновије вести