Путеви Србије: Радови на деоницама неких путева

БЕОГРАД: На ауто-путу Е-70, петља Рума - петља Пећинци, од сутра радови на појачаном одржавању у разделном појасу, у смеру Београд - Шид.
radovi saobracaj
Фото: Dnevnik.rs

Током извођења радова саобраћај ће се у тој зони одвијати возном саобраћајном траком, саопштило је ЈП "Путеви Србије".

Стара Пазова - Стари Бановци, до 10. августа измена режима саобраћаја због радова на рехабилитацији коловоза.

Из правца Београда затворено искључење за Старе Бановце. Алтернативни путни правац је петља Нова Пазова. Из правца Новог Сада укључење за Старе Бановце могуће преко петље Стара Пазова или петље Нова Пазова.

Ауто-пут Е-75, Лапово-Марковац, до 13. августа радови на реконструкцији натпутњака преко ауто-пута Е-75. За саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака из смера Београда и претицајна саобраћајна трака из смера Ниша.

Бук - Ушће, радови на санацији клизишта до 7. августа у близини манастира Студеница. У току извођења радова саобраћај за путничка возила се одвија наизменичним пропуштањем возила, док је саобраћај за теретна возила обустављен.

Алтернативни путни правац у току трајања обуставе за теретна возила је државни пут II А реда број 197 Ивањица-Преко брдо-Одвраћеница-Нови Пазар.

Манастир Свети Илија - Рсовци, до 26. октобра од 8 до 11 часова и од 14 до 17 часова, обустава саобраћаја због радова на појачаном одржавању државног пута II А реда број 221.

EUR/RSD 117.5768
Најновије вести