Путеви Србије: Радови у зони петљи Пећинци и Шимановци

БЕОГРАД: На аутопуту Е-70, у зони петље Пећинци-петља Шимановци, у смеру Београд- Шид, до 29. априла ће се обављати радови на одржавању коловоза, саопштило је Јавно предузеће "Путеви Србије".
p
Фото: Tanjug/ D. Aničić

За саобраћај је затворена возна и зауставна саобраћајна трака, а саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком, у току светлог дела дана, додаје се у саопштењу.

На аутопуту Е-75, петља Грделица-петља Владичин Хан, на локацији Момин камен, радови на одржавању ће трајати до 1. јуна. За саобраћај је затворена коловозна трака Ниш - Врање, а саобраћај се одвија двосмерно у коловозној траци Врање - Ниш.

На путу Нова Црња-Српска Црња, до 30. априла од 7 до 15 сати, обављаће се радови на редовном одржавању, уз наизменично пропуштање возила.

На потезу Угриновци - Бућин Гроб, на превоју Рудник, до 15. јуна трајаће радови на санацији клизишта, уз наизменично пропуштање возила и семафорску сигнализацију.

На путу Јошаничка Бања - Копаоник, до 1. новембра на снази је обустава саобраћаја у пуној ширини коловоза због реконструкције пута.

Алтернативни путни правац за Копаоник је, Биљановац - Рашка - Рудница - Копаоник. Такође за прилаз Копаонику постоји и алтернативни путни правац из правца Крушевца: Крушевац - Брус - Брзеће - Копаоник, наводи се у саопштењу.

"Путеви Србије" додају да на наплатним станицама на аутопутевима у Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 7:30, на граничним прелазима Хоргош и Келебија, задржавање на излазу за теретна моторна возила је два сата, на прелазу Шид, задржавање је један сат, а на Батровцима три сата.

На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања за све категорије возила.

EUR/RSD 117.5833
Најновије вести