Радови на аутопуту Е – 75

БЕОГРАД: На аутопуту Е-75, петља Колари-петља Водањ, у смеру Ниш-Београд од данас до 12. маја у периоду од 8 до 16 часова изводиће се радови на замени хабајућег слоја асфалта.
radovi na putu
Фото: Youtube Printscreen

Радови ће се извидити у покрету, у претицајној саобраћајној траци, саопштили су ЈП Путеви Србије.

Параћин-Зајечар (км 15+700) - од сутра до 17. маја од 8 до 18 часова радови на одржавању осветљења у тунелу „Грза“. Саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила, уз могуће краткотрајне обуставе од 15 до 30 минута.

На ауто-путу Е-75, петља Јагодина-петља Ћуприја, радови на реконструкцији моста преко реке Лугомир, до 6. јула. У зони радова за саобраћај је затворена десна коловозна трака смера Београд-Ниш, док се саобраћај одвија двосмерно левом коловозном траком.

Ауто-пут Е-70, петља Шимановци - петља Пећинци, смер Београд-Батровци, данас у току дана, радови на одржавању хоризонталне сигнализације средишње и десне ивичне линије.

Радови ће се изводити у покрету. За саобраћај затворена претицајна саобраћајна трака, а саобраћај ће се одвијати возном и зауставном саобраћајном траком, након тога, изводиће се радови у зауставној саобраћајној траци а саобраћај ће се одвијати возном и претицајном саобраћајном траком.

Ауто-пут Е-75, мост Бешка - петља Нови Сад Север, до сутра од 7 до 17 часова радови на кошењу траве у разделном појасу.

У току извођења радова за саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна трака, по сегментима од по 5000 м.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 07.15 часова на граничном прелазу Хоргош, задржавања на излазу за теретна моторна возила је 90 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања.

EUR/RSD 117.5768
Најновије вести