Радови на више путних праваца

БЕОГРАД: На аутопуту Е-75, петља Трупале-петља Ниш Југ, до 28. маја изводиће се радови на рехабилитацији коловоза, саопштили су Путеви Србије.
radovi na putu
Фото: Youtube Printscreen

У зони радова за саобраћај је затворена десна коловозна трака у смеру Београд-Ниш, док се саобраћај одвија двосмерно левом коловозном траком.

На аутопуту Е-763, петља Таково - Прељина, са десне стране, на око 1 км пре наплатне станице Прељина, у смеру ка Чачку, до 15. јуна радови на изградњи саобраћајног прикључка станице за снабдевање горивом „Соколићи 1". За саобраћај је затворена зауставна саобраћајна трака, а саобраћај се одвија возном и претицајном саобраћајном траком.

ХЕ Ђердап - Кладово, до 27. маја од 7 до 17 часова радови на рехабилитацији пута. У току извођења радова, саобраћај се одвија једном саобраћајном траком, наизменичним пропуштањем возила, уз семафорску сигнализацију.

Нишка Бања-Црвена Река, до 26. октобра обустава саобраћаја због радова на појачаном одржавању. Алтернативни путни правац: Нишка Бања-Просек и Просек-Црвена Река.

Ауто-пут Е-75, петља „Грделица“ - петља „Владичин Хан“, на локацији Момин камен до 1. јуна радови на одржавању. За саобраћај затворена коловозна трака Ниш - Врање између службених пролаза, док се саобраћај одвија двосмерно у коловозној траци Врање - Ниш.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 07.30 часова, на граничном прелазу Келебија задржавање за теретна моторна возила на излазу је 120 минута, на Хоргошу 90 минута.

На осталим граничним прелазима нема задржавања.

EUR/RSD 117.5768
Најновије вести