Радови на Дивчибарама, аутопуту Е-763...

БЕОГРАД: На путу Брежђе - Дивчибаре, на деониоци Крчмар - Дивчибаре, до 30. јуна биће обустављен саобраћај због радова на рехабилитацији пута.
radovi na putu
Фото: Youtube Printscreen

Алтернативни путни правац је обилазница Мионица - Дивци - Ваљево - Каона - Дивчибаре, саопштили су Путеви Србије.

На путу Поречки мост-Клокочевац, до 1. новембра изводиће радови на рехабилитацији коловоза, наизменично пропуштање возила, уз семафорску сигнализацију.

Ауто-пут Е-763, у тунелу „Велики Кик“, измена режима саобраћаја јуче и данас.. У току извођења радова, за саобраћај је затворена десна тунелска цев (смер ка Чачку), док се саобраћај одвија двосмерно кроз леву тунелску цев.

На ауто-путу Ниш - Димитровград, у тунелу Прогон, измена режима саобраћаја - затворена је возна (десна трака), а саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком, у смеру ка Нишу.

Сушица - Златибор, Ђалдов вијадукт - од 11. јуна до 30. јула радови на рехабилитацији моста и коловоза у зони моста. У зони радова, код тунела Палисад, једна трака је затворена, док се саобраћај одвија двосмерно двема слободним саобраћајним тракама.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 7.45, на граничним прелазима Шид и Хоргош, задржавање на излазу за теретна моторна возила је 240 минута, на Батровцима 180 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања за све категорије возила.

EUR/RSD 117.5768
Најновије вести