Радови на више деоница, измене у режиму саобраћаја

БЕОГРАД: Путеви Србије саопштили су да се на више деоница у Србији обављају радови, због чега је измењен режим саобраћаја.
p
Фото: Tanjug/video

На обилазници око Београда, на деоници од тунела Стражевица до петље "Орловача", саобраћај се одвија успорено.

На ауто-путу Е-80, у зони тунела Банцарево, више нема магле и видљивост је нормална.

На ауто-путу Е-75, петља "Појате" сутра ће се изводити радови на монтажи портала, у смеру Београд - Ниш, од 7 до 11 часова, а у смеру Ниш - Београд, од 12 до 16 часова.

Радови у зауставној и возној саобраћајној траци у дужини од 100 метара, а саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком. Планиране су и краткотрајне обуставе саобраћаја од 15 минута.

На путу Каона-Горњи Дубац-Ливаде, од сутра до 23. октобра изводиће се радови на редовном одржавању, због чега ће доћи до обуставе саобраћаја.

Алтернативни путни правац државни пут I А реда број 181, деоница Каона-Гуча (Белица) - државни пут II А 180 Гуча (Белица)-Ивањица.

На ауто-путу Е-75, петља Грделица - петља Предејане, код места Боћевица, обављаће се радови на одржавању пута, а за саобраћај је затворена коловозна трака Ниш-Врање између службених пролаза, док се саобраћај одвија двосмерно у коловозној траци Врање-Ниш.

На ауто-путу Е-75, петља Предејане-петља Владичин Хан, код места Момин камен, до 1. новембра трају радови на одржавању пута.

За саобраћај је затворена коловозна трака Врање-Ниш између службених пролаза, док се саобраћај одвија двосмерно у коловозној траци Ниш-Врање.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 7.30 часова на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је сат и по, а на Келебији камиони чекају три сата.

EUR/RSD 117.5849
Најновије вести