Радови на више путних праваца у Србији

БЕОГРАД: ЈП Путеви Србије саопштили су да се на ауто-путу Е-80, испред тунела Банчарево, у смеру ка Пироту, изводе радови на санације коловозне (асфалтне) конструкције.
radovi na putu, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

У зони радова за саобраћај је затворена возна и претицајна саобраћајна трака, а саобраћај се одвија зауставном саобраћајном траком.

Петља Сурчин-петља Остружница, радови на рехабилитацији коловоза у десној саобраћајној траци на мосту преко реке Саве. Саобраћај из правца Новог Сада ка Београду преусмерен је на новоизграђени део моста (супротан смер), правац Београд ка Новом Саду.

Пут шајкашког одреда, на територији града Новог Сада, до 31. марта наставља се извођење радова на рехабилитацији раскрснице (изградњи кружног тока). Саобраћај се преусмерава са две раздвојене на једну коловозну траку.

Врдник - Ириг, измена режим саобраћаја. Саобраћај се повремено одвија наизменичним пропуштањем возила (али не сваког дана). Деоница је обезбеђена адекватном саобраћајном опремом и сигнализацијом, која упозорава и на смањење брзине.

Ауто-пут Е-75, Бубањ Поток - Баточина, због радова на периодичном одржавању надвожњака у петљи Умчари, за саобраћај су затворене претицајна и возна саобраћајна трака, у смеру Београд-Ниш и Ниш - Београд, а саобраћај се одвија крајњим десним тракама.

Укључење ка Нишу из Умчара је затворено за саобраћај до даљњег.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 13.30 часова, на граничним прелазима нема задржавања.

EUR/RSD 117.5783
Најновије вести