И данас ПАКЛЕНО ВРУЋЕ, а ево за кад се најављује ОСВЕЖЕЊЕ и НЕКА КАП КИШЕ

НО­ВИ САД: Пре­те­жно сун­ча­но и ја­ка вру­ћи­на. Ве­тар слаб до уме­рен ју­го­и­сточ­ни. Ми­ни­мал­на тем­пе­ра­ту­ра 25, а мак­си­мал­на 38 сте­пе­ни. Уве­че вр­ло то­пло.
plaza vrucina
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Претежно сунчано и јака врућина током дана. Ветар слаб јужни и југоисточни, у јужном Банату умерен југоисточни. Притисак испод нормале. Минимална температура 20, максимална 38 степени. Увече суво и врло топло.

СРБИЈА: Претежно сунчано и јака врућина током дана са слабим локалним развојем облака на југу и западу Србије. Ветар слаб источни и јужни, у поморављу и подунављу слаб до умерен југоисточни. Притисак испод нормале. Минимална температура 16, максимална 39 степени. Увече суво и топло.

НАРЕДНИХ ДАНА: У понедељак претежно сунчано и врућина, али поподне и  крајем дана следи развој облака и могућа појава локалних пљускова са грмљавином, најпре на западу и северу Србије. Ветар умерен јужни и југоисточни, у поморављу и подунављу повремено појачан. Притисак испод нормале. Минимална температура 18, максимална 39 степени. Увече су могући локални пљускови. У уторак се очекује освежење са кишом и пљусковима у свим пределима. У среду и четвртак знатно свежије са кишом и пљусковима повремено. У петак и за викенд сунчани периоди и постепено топлије.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести