Скијање у Србији до краја викенда

БЕОГРАД: Скијања у српским ски центрима ће бити све до недеље, 18. априла, када се званично завршава скијашка сезона 2020/21.
skijanje
Фото: pixabay.com
Скијаши ће до овог датума имати прилике да уживају у великој количини снега и добро припремљеним стазама, саопштила су Скијалишта Србије.
 
У ски центру Копаоник тренутно ради 23 ски стаза, 16 ски путева и 11 ски инсталација, а висина снега на стазама је до 70 центиметара.
 
На скијалишту на Старој планини раде 4 стазе на Јабучком равништу, а у овом центру на стазама има између 40 и 70 центиметара утабаног снега. У ски центру Торник ради плава стаза Станкова раван на којој има од 15 до 30 центиметара утабаног снега.
 
Радно време сва три ски центра је од 8.30 до 16 часова. Гондола Брзеће - Мали Караман на Копаонику ради сваког дана од 8.30 до 16 часова.
 
Попуст од 30 посто на цену ски карата важи до последњег дана сезоне, а њеб схоп је и даље активан за све оне који желе да искористе додатни попуст од 5 посто и бесконтактно купе карту.
 
Скијашка сезона у Србији почела је 3. децембра на Копаонику, а наког овог скијалишта са радом су почели и ски центри Стара планина и Торник.
EUR/RSD 117.5784
Најновије вести