Смена сунца и облака

НОВИ САД: Ујутру облачно, а затим следи постепено разведравање и сунчани периоди током дана. Ветар умерен северозападни.
prolece
Фото: Дневник (Р. Хаџић)

Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 8, а максимална 18 степени.

ВОЈВОДИНА: Суво уз разведравање ујутру на северу, а затим и у осталим крајевима током дана уз сунчане периоде. Ветар умерен северни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 6, а максимална 19 степени.

СРБИЈА: Суво уз разведравање и на северу. У осталим крајевима  облачно са кишом повремено. Више падавина биће на југу, од 10 до 15 лит/м2. Ветар умерен северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 5, а максимална 19 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду суво са сунчаним периодима уз малу до умерену облачност. У четвртак и петак сунчано и знатно топлије. У суботу пролазна облачност с мало краткотрајне кише и неколико степени нижа температура.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекиване биометеоролошке прилике могу имати неповољан утицај на особе са варирајућим крвним притиском и респираторним тегобама. Код метеоропата могући су главобоља, поспаност и болови у мишићима. У саобраћају је неопходна повећана пажња.

EUR/RSD 117.2710
Најновије вести