Сунчано и мало свежије

​​​​​​​НОВИ САД: Претежно сунчано и свежије. Ветар умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 6, а максимална 17 степени.
lepo vreme, Dnevnik/V. Fifa
Фото: Дневник/В. Фифа

ВОЈВОДИНА: Претежно сунчано и свежије уз мало облака ујутру на југу. Ветар умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 5, а максимална 18 степени.

СРБИЈА: Свежије с кишом ујутру и пре подне у јужним пределима, а на северу разведравање и сунчано. Средином дана киша престаје и на југу, па ће поподне свугде бити суво. Ветар умерен северозападни, у Тимочкој Крајини појачан. Притисак изнад нормале. Минимална температура 6, а максимална 19 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У суботу и недељу дужи сунчани периоди уз слаб дневни развој облака. Јутра ће бити хладнија, а дневне температуре у мањем порасту. Почетком идуће седмице још мало топлије, а у уторак и среду је могућа киша.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекиване биометеоролошке прилике могу условити тегобе код срчаних болесника, па им се препоручује да се придржавају своје терапије и савета лекара. Опрез се саветује астматичарима. Могући су главобоља и нерасположење. У саобраћају је неопходна додатна пажња.

EUR/RSD 117.5673
Најновије вести