Сунчано и претежно суво

​​​​​​​НОВИ САД: Слаба до умерена облачност током дана уз сунчане периоде и претежно суво. Ветар умерен западни и северозападни.
sunce suncano
Фото: pixabay.com

Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 15, а максимална 24 степена.

ВОЈВОДИНА: На крајњем северу претежно сунчано и суво, а у осталим пределима са умереном облачношћу током дана. Само на крајњем југу могућа слаба киша. Ветар умерен западни и северозападни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 14, а максимална 26 степени.

СРБИЈА: Свежије уз умерену облачност током дана с кишом у централним и јужним крајевима, а на крајњем северу претежно суво и сунчано или уз слабу пролазну облачност. Ветар слаб западни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 12, а максимална 26 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу променљиво уз слабу до умерену облачност током дана с појавом повремене кише. На крају дана и током ноћи ка понедељку слаба повремена киша се очекује у централним и северним крајевима. У понедељак и уторак још свежије.

Фото: meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Релативно неповољна биометеоролошка ситуација може условити појачање тегоба код већине хронично оболелих. Посебан опрез се саветује кардио-васкуларним болесницима и астматичарима. Реуматски болови, поспаност и главобоља су могуће метеоропатске реакције. Препоручује се адекватно одевање, као и повећана концентрација свих учесника у саобраћају.

EUR/RSD 117.5849
Најновије вести