Сунчано и прохладно

НОВИ САД: Сунчано с мало облака. Ветар умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 3, а максимална 12 степени.
sunce zima
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Суво са дужим сунчаним периодима, али прохладно. Температура је и даље испод просека за ово доба године. Ветар умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 2, а максимална 12 степени.

СРБИЈА: На северу суво са дужим сунчаним периодима, а на југу и југоистоку облачно и врло хладно с кишом, а на планинама изнад 1.000 мнв са снегом. Ветар слаб до умерен северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 2, а максимална 12 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У петак на северу претежно сунчано, а у централним и јужним пределима облачно и хладно са слабом кишом која постепено престаје, а на планинама изнад 1.200 мнв са снегом. За викенд температура у мањем порасту са више сунчаних сати на северу, а на југу облачније с мањом шансом за кишу.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Наставак релативно повољне биометеоролошке ситуације за већину хронично оболелих и осетљивих особа. Опрез се саветује цереброваскуларним и срчаним болесницима. Метеоропатске реакције су могуће у виду главобоље и смањења концентрације. И даље се препоручује повећана пажња у саобраћају.

EUR/RSD 117.5794
Најновије вести