Сутра облачно с повременом кишом и пљусковима

НОВИ САД: Променљиво облачно и са повременом кишом и локалним пљусковима. Температура нижа и пријатнија у односу на јуче. Ветар слаб југоисточни и источни. Притисак испод нормале. Минимална температура 19, а максимална 28 степени.
vreme, oblačno Foto: Dnevnik.rs/J. Radosavljevic
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Променљиво облачно и нестабилно са честом кишом и локалним пљусковима. Могуће су и локалне непогоде с градом. Ветар слаб југоисточни и источни, у јужном Банату умерен. Притисак испод нормале. Минимална температура 18, а максимална 29 степени.

СРБИЈА: Променљиво облачно и нестабилно са честом кишом и локалним пљусковима. Могуће су и локалне непогоде са градом. Ветар слаб до умерен југоисточни и источни. Притисак испод нормале. Минимална температура 16, а максимална 30 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу нестабилно за повременим локалним пљусковима, али и сунчаним периодима. Прва три дана идуће седмице сунчано и поново врућина.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Неповољна биометеоролошка ситуација може проузроковати појачане тегобе код свих група хронично оболелих, па им се препоручује придржавање савета лекара. Код метеоропата су могући проблеми са сном, главобоља и променљиво расположење. Опрез свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5700
Најновије вести