Суво и мало топлије

Данас нас очекује мало топлији дан с дужим сунчаним интервалима и без кише...
stigloProlece25-RHA
Фото: Дневник (Р. Хаџић)

НОВИ САД: Суво уз дуже сунчане периоде и мало топлије. Ветар слаб јужних смерова. Притисак око нормале. Минимална температура 4, а максимална 16 степени.

ВОЈВОДИНА: Јутро мало свежије и променљиво облачно. Слаба киша је могућа рано ујутру. Током дана свугде суво уз дуже сунчане периоде и мало топлије. Ветар слаб јужних смерова. Притисак око нормале са тенденцијом опадања. Минимална температура 2, а максимална 17 степени.

СРБИЈА: Јутро мало свежије и променљиво облачно. Слаба киша је могућа рано ујутру на крајњем североистоку и југоистоку. Током дана свугде суво уз дуже сунчане периоде и мало топлије. Ветар слаб јужних смерова. Притисак око нормале са тенденцијом опадања. Минимална температура 2, а максимална 18 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У петак наоблачење с пролазном кишом и појачаним југоисточним ветром ујутру, а затим слабији ветар поподне и јужних праваца. У суботу на северу постепено захлађење с кишом, а на југу врло топло уз променљиву облачност.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Услед очекиваних биометеоролошких прилика особе са срчаним проблемима и варирајућим крвним притиском могу осетити појачане тегобе, а у преподневним сатима опрез се саветује и астматичарима. Метеоропатске реакције могу бити изражене у виду малаксалости, главобоље и нерасположења. У саобраћају је неопходна повећана пажња.

EUR/RSD 117.5751
Најновије вести