Свежије с повременом кишом

Данас нас очекује киша али, ако је за утеху, тек поподне...
kisa hladno pixa
Фото: pixabay.com

НОВИ САД: Пре подне претежно сунчано, а касније поподне јаче наоблачење с повременом кишом. Ветар умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 17, а максимална 26 степени.

ВОЈВОДИНА: Пре подне са сунчаним периодима, а поподне променљиво облачно с кишом повремено. Ветар умерен северозападни, на крајњем северу Бачке и на југоистоку Баната појачан. Притисак око или мало испод нормале. Минимална температура 15, а максимална 27 степени.

СРБИЈА: Свежије уз умерену облачност током дана с повременом слабом кишом у другом делу дана. Ветар умерен западни. На југоистоку Баната и у Неготинској крајини појачан. Притисак око или мало испод нормале. Минимална температура 12, а максимална 30 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: За викенд променљиво облачно и свежије с повременом кишом углавном у централним пределима и на југу. На северу земље претежно суво. Ново наоблачење са кишом на крају дана у недељу и у ноћи ка понедељку захвата прво северне и западне крајеве земље.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Неповољна биометеоролошка ситуација ће изазвати уобичајене тегобе код већине хроничних болесника и осетљивих особа. Опрез се саветује астматичарима и срчаним болесницима. Болови у мишићима, нервоза и поремећаји сна су очекиване метеоропатске реакције. Појачана концентрација је неопходна свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5783
Најновије вести