Теретњаци на Келебији чекају шест сати на излазу из земље

БЕОГРАД: На аутопутевима и главним магистралним правцима возаче очекује добра проходност и умерен интезитет саобраћај са извесним изменама где је саобраћај прилагођен радовима на путу, поручују из АМСС.
kelebija
Фото: Tanjug (video)
На обилазници око Београда до 9. априла у току су радови на поправци оштећених делова коловоза на више деоница кружног току Ресник, а изводе се од 10 до 16 часова и због тога ће се саобраћај одвијати наизменичним пропуштањем возила.
 
До 10. априла трајаће радови на поправци оштећеног
 
канала на делу ауто-путу између петље Грделица и петље Владичин Хан, а за то време за саобраћај ће бити затворена зауставна трака у смеру ка Грделици у дужини од 100 метара. Радови су обезбеђени одговарајућом саобраћајном сигнализацијом и опремом.
 
На наплатним станицама нема задржавања возила, а према информацијама Управе граничне Полиције добијеним у 17:10 часова нема задржавања ни на путничким терминалима наших граничних прелаза.
 
Теретна возила чекају на Хоргошу 240 минута на излазу из земље, на прелазу Шид 300, колико и на Батровцима, док на прелазу Келебија чекају 360 минута.
EUR/RSD 117.5783
Најновије вести