Топао јануарски дан

Од јутарњег мраза до неуобичајено топлог дана за ово доба године...
Hladno suvo zima/Dnevnik arhiva
Фото: Dnevnik.rs

НОВИ САД: Ујутру слабији мраз. У току дана сунчани периоди уз умерену облачност и топлије од просека. Ветар слаб јужни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -2, а максимална 9 степени.

ВОЈВОДИНА: Ујутру слабији мраз и ређа магла по Срему и Бачкој. У току дана сунчани периоди уз умерену облачност и топлије. Ветар слаб јужни и југоисточни, у јужном Банату повремено умерен. Притисак изнад нормале. Минимална температура -3, а максимална 10 степени.

СРБИЈА: Ујутру слабији мраз и ређа магла. У току дана сунчани периоди уз умерену облачност и топлије од просека. Више сунчаних сати биће на истоку и југу. Ветар слаб јужни и југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -6, а максимална 14 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу такође релативно топло за јануар уз променљиву облачност са могућом слабом кишом поподне и крајем дана у југозападним, западним и северним пределима. У понедељак мало хладније.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Релативно побољшање биометеоролошких прилика погодоваће већини хронично оболелих и осетљивих особа. Опрез се саветује психички нестабилним болесницима. Учесницима у саобраћају се препоручује повећана пажња.

EUR/RSD 117.5606
Најновије вести