Топлије

​​​​​​​НОВИ САД: Топлије и претежно сунчано. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 17, а максимална 32 степена.
sunce suncano
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Топлије и претежно сунчано. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 15, а максимална 33 степена.

СРБИЈА: Топлије и претежно сунчано са малом до умереном облачношћу на југозападу и југу. Ветар слаб северни. Притисак око нормале. Минимална температура 14, а максимална 33 степена.

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду сунчано и врло топло. У четвртак и петак сунчано и врућина уз максималне температуре до 39 степени. У петак поподне на југозападу и западу развој облака може условити појаву локалних пљускова. За викенд се шири нестабилност уз локалне пљускове с грмљавином поподне.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекују се нешто повољније биометеоролошке прилике. Известан опрез се ипак саветује реуматичарима и особама са срчаним тегобама. Раздражљивост и поспаност су могуће метеоропатске реакције. Свим учесницима у саобраћају се препоручује повећана пажња.

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести