Топлије, крајем дана киша

НОВИ САД: Топлије уз дуже сунчане периоде. Поподне и крајем дана следи развој облака. Ветар умерен до појачан јужни и југозападни. Притисак испод нормале. Минимална температура 11, а максимална 24 степена.
vrapci kisa
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Топлије уз дуже сунчане периоде. Поподне и крајем дана следи развој облака. На северу крајем дана киша. Ветар умерен до појачан јужни и југозападни. Притисак испод нормале. Минимална температура 8, а максимална 24 степена.

СРБИЈА: Врло топло за ово доба године уз дуже сунчане периоде. Поподне и крајем дана следи развој облака. На северу крајем дана киша. Ветар умерен јужни и југозападни. Притисак испод нормале. Минимална температура 4, а максимална 26 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду пад температуре уз наоблачење и кишу. У четвртак још мало свежије с кишом повремено. У петак и за викенд променљиво са сменом сунчаних и облачних интервала и с повременом кишом.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекиване биометеоролошке прилике могу имати релативно неповољан утицај на хроничне болеснике и осетљиве особе. Од метеоропатских реакција су могући главобоља и замарање, па се саветује избегавање већих физичких напора. У саобраћају се препоручује максимална пажња.

EUR/RSD 117.5834
Најновије вести