Топло

НОВИ САД: Релативно топло уз дуже сунчане периоде. Ветар слаб пре подне, а поподне умерен југоисточни. Притисак испод нормале. Минимална температура 7, а максимална 18 степени.
Lepo vreme
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Релативно топло уз дуже сунчане интервале у већини крајева, а само на југоистоку облачно са слабом кишом пре подне. Ветар слаб пре подне, а поподне умерен југоисточни. Притисак испод нормале. Минимална температура 5, а максимална 18 степени.

СРБИЈА: Топло уз сунчане интервале, осим на југу и истоку где ће бити облачно са слабом кишом у току преподнева, а поподне суво. Ветар слаб пре подне, а поподне умерен југоисточни. Притисак испод нормале. Минимална температура 5, а максимална 20 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У суботу топло за ово доба године уз сунчане интервале, а поподне и крајем дана пролазна киша и могући локални пљускови. У недељу мало свежије с кишом повремено, а у понедељак суво са сунчаним интервалима.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Услед очекиваних биометеоролошких прилика известан опрез се саветује особама са варирајућим крвним притиском и срчаним проблемима, као и астматичарима. Нерасположење, болови у костима и главобоља су могуће метеоропатске реакције. Препоручује се додатна пажња у саобраћају.

EUR/RSD 117.5841
Најновије вести