Топло и ветровито

Нешто топлији дан је пред нама али не и сасвим сунчан...
sunce oblaci
Фото: pixabay.com

НОВИ САД: Толије са сунчаним периодима и променљивом облачношћу, али ветровито уз појачан југоисточни ветар. Притисак испод нормале. Минимална температура 8, а максимална 19 степени

ВОЈВОДИНА: Топлије са сунчаним периодима, али ветровито уз појачан југоисточни ветар. У јужном Банату удари ветра до 100 км/х. Поподне на западу наоблачење уз шансу за мало кише. Притисак испод нормале. Минимална температура 6, а максимална 20 степени.

СРБИЈА: Топлије са сунчаним периодима, али ветровито уз појачан југоисточни ветар у Поморављу и Подунављу. У јужном Банату удари ветра до 100 км/х. Поподне на западу наоблачење с кишом крајем дана. Притисак испод нормале. Минимална температура 4, а максимална 21 степен.

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду топло за ово доба године уз умерен до појачан југоисточни ветар у Поморављу и Подунављу. Биће променљиво облачно и могућа је краткотрајна киша. У четвртак неколико степени нижа температура уз могућу пролазну кишу.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Неповољне биометеоролошке прилике за хронично оболеле и осетљиве особе. Опрез се саветује реуматичарима и кардиоваскуларним болесницима. Главобоља и несаница су очекиване метеоропатске реакције. Повећана концентрација се препоручује свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5836
Најновије вести