Топло, поподне пљускови

НОВИ САД: Врло топло са доста сунчаних сати, а касније поподне нестабилно са развојем облака и појавом локалних пљускова са грмљавином.
sunce.jpg
Фото: freeimages.com

Ветар слаб јужни, поподне у зони пљускова појачан западни. Притисак испод нормале. Минимална температура 19, а максимална до 32 степена, поподне у паду.

ВОЈВОДИНА: Врло топло са доста сунчаних сати у првом делу дана, а поподне нестабилно са развојем облака и појавом локалних пљускова са грмљавином крајем дана. Ветар слаб јужних праваца. Притисак испод нормале. Минимална температура 18, а максимална 33 степена, касније поподне свугде у паду.

СРБИЈА: Врло топло са доста сунчаних сати, али нестабилно са развојем облака поподне и појавом локалних пљускова са грмљавином на западу. Ветар слаб јужних праваца, а крајем дана у зони пљускова западни и појачан на кратко. Притисак испод нормале. Минимална температура 14, а максимална 36 степени.

Фото: meteos.rs

НАРЕДНИХ ДАНА: Прва три дана идуће седмице свежије са честом кишом и обилнијим локалним пљусковима.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике могу утицати на појачање тегоба код хроничних болесника, па им се препоручује додатна опрезност и смањење физичких напора. Метеоропатске реакције услед приближавања и утицаја фронталног поремећаја биће у појачању.

EUR/RSD 117.5755
Најновије вести