ТВ БК чека конкурс за националну фреквенцију

БЕОГРАД: Народни посланик Драгомир Карић изразио је очекивање да ће што пре бити објављен конкурс за националну фреквенцију како би БК телевизија могла да конкурише, саопштила је данас БК Гроуп.
1
Фото: Промо

Заменик председника Покрета Снага Србије - Богољуб Карић, је на састанку Одбора за културу и информисање са темом "Прецизирање појма заступљености без дискримнације свих политичких субјеката у току изборне кампање", казао је да су БК телевизију угасиле управо странке са префиксом "демократски", а да је то најбоља телевизија која је икада била на овим просторима.

Наводећи да се део опозиције жали да добија мало простора на РТС-у, Карић је казао да је ПС С током изборне кампање 2008. године за председничке изборе, на којима је учестовала Миланка Карић, био тотално затворен са свих страна.

"И чему смо прибегли? Интернету! Први пут сам тада чуо за Фејсбук, а сад ћу вам изнети неколико података и биће вам све јасно да никад немате потребе да идете било где - ни на РТС, ни на Пинк, ни на Хепи... Ако вас позову - добродошли сте, ако не - послушајте ме. Богољуб Карић, лидер Покрета Снага Србије, прошле године је имао 118 милиона прегледа на друштвеним мрежама, више милиона коментара и 600.000 редовних пратилаца", истакао је Драгомир Карић.

Нагласио је да је Богољуб Карић најбоље од свих препознао значај Фејсбука, Твитера и Инстаграма где пласира поруке у којима, како каже, пре свега исказује реалне пословне успехе и у којима наглашава важност породице.

У Скупштини Србије недавно је у организацији Одбора за културу и информисање одржан састанак са темом "Прецизирање појма заступљености без дискримнације свих политичких субјеката у току изборне кампање".

Потпредседник Владе Србије и председник владине Радне групе за унапређење изборног процеса Небојша Стефановић казао је да унапређење тог процеса не важи само за изборе 2020. године, већ да је то процес на којем и убудуће треба континуирано радити.

Састанку су присуствовали и представници политичких странака, РЕМ-а, телевизија и Радне групе Владе Србије за сарадњу са ОЕБС-ом и Канцеларијом за демократске институтиције и људска права.

EUR/RSD 117.5834
Најновије вести