У суботу друго извлачење игре "Узми рачун и победи"

БЕОГРАД: Влада Србије саопштила је данас да ће друго извлачење наградне игре "Узми рачун и победи 2018." бити одржана у суботу, као и да је до сада пристигло више од 2,6 милиона коверата.
Uzmi racun i pobed
Фото: Promo

Гости извлачења ће бити глумци Снежана Савић, Александар Срећковић Кубура, Александар Радојичић и Лена Богдановић, као и џез музичарка Лена Ковачевић, који су, како се наводи, подржали ''Годину борбе против сиве економије''.

Друго извлачење, за које је до сада пристигло чак 2.626.081 коверти биће одржано у суботу у 17.30 сати у директном преносу на Првом програму РТС-а. 

Само током јучерашњег дана грађани Србије послали су више од 200.000 коверата.

Гости ће из огромног базена , специјално направљеног за ову прилику, извући срећне добитнике двособног стана, површине 52.53 м2 у насељу Браћа Јерковић - „Падина“, 12 аутомобила ФИАТ 500Л и 20 робних ваучера који се могу искористити у продајним објектима „Техноманија д.о.о.“ и „Гомекс д.о.о.“ 

Комисија која се састоји од пет чланова, присуствује извлачењу и одмах током емисије, врши проверу испуњености услова дефинисаних Правилима наградне игре. 

Уколико Комисија установи да било која од извучених коверата не испуњава услове за учешће у наградној игри, извлачење коверата се наставља све док се не извуче коверта која испуњава услове.

Приређивач наградне игре - Влада Републике Србије, ће све срећне добитнике контактирати већ у недељу 11. марта и обавестити их о наградама које су освојили, као и о начину преузимања. 

Приређивач задржава право да изврши накнадну проверу исправности фискалних рачуна, односно слипова, као и да ли добитник има право учешћа у наградној игри. Уколико се утврди кршење правила, учеснику чија је коверта извучена биће ускраћено право на награду, а награда ће бити пренета у наредну наградну игру коју ће приређивач организовати.

Имена добитника објављују се у дневном листу „Политика“ као и на интернет страницама Владе Републике Србије и наградне игре www.uzmiracun.rs и Радио телевизије Србије .

Добитници награда добијају упутство о преузимању награда у року од 30 дана од дана објављивања у дневном листу “Политика“ док је рок за преузимање награда 60 дана од дана објављивања добитника у „Политици“.

Све коверте које су пристигле на шалтере „Поште Србије“ до краја радног времена, односно до термина предвиђених за пражњење поштанских сандучића 9. марта, као и коверте послате за прво извлачење учествују у другом извлачењу. 

Коверте које не буду извучене или су стигле после 9. марта, учествују у наредним извлачењима. Све коверте пристигле до наведеног временског рока, биће пренете из Главног поштанског центра до студија у којем се одржава извлачење, уз обезбеђење МУП Србије.

EUR/RSD 117.9464
Најновије вести