Усаглашен текст медијске стратегије

БЕОГРАД: Чланови Радне групе за израду Медијске стратегије и представници медијских и новинарских удружења обавестили су данас премијерку Србије Ану Брнабић да је текст тог документа једногласно усаглашен без издвојених мишљења, уз консензуз свих учесника у поступку.
mediji arhiva.JPG
Фото: Dnevnik.rs

Чланови Радне групе размотрили су коментаре и сугестије које су доставила надлежна министарства и усагласили текст документа који ће, у складу са процедуром, бити упућен Влади на усвајање.

Брнабић је захвалила свим члановима Радне групе на посвећеном раду током израде тог важног документа, који треба да да оквир за унапређење медијске сцене у Србији.

На предлог премијерке, договорено је да иста Радна група, након усвајања стратегије, настави рад на изради Акционог плана за период од три године.

Брнабић се захвалила и представницима међународних организација – Мисији ОЕБС и Делегацији ЕУ у Србији, Амбасади Норвешке и Фондацији „Конрад Аденауер“ на континуираној подршци целом процесу.

Састанку су присуствовали заменик шефа Мисије ОЕБС у Србији Џозеф Мелот, представници Делегације ЕУ у Србији и Амбасаде Норвешке, наводи се у саопштењу Владе.

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести