Уторак облачан с кишом

​​​​​​​НОВИ САД: Облачно с кишом, а на врху Фрушке горе са суснежицом. Ветар слаб умерен источни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 3, а максимална 6 степени.
oblacno zima
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Облачно с кишом, а на врху Фрушке горе са суснежицом. Ветар умерен југоисточни на југу Баната, а у осталим пределима северних праваца поподне. Притисак изнад нормале. Минимална температура 2, а максимална 7 степени.

СРБИЈА: Облачно с кишом, понегде суснежица, а на планинама изнад 800 мнв са снегом. Ветар умерен источни у кошавском подручју, а у осталим пределима источни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 0, а максимална 7 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду претежно облачно и у већини предела суво. У четвртак на северу суво и променљиво облачно, а на југу наоблачење са кишом и суснежицом, а на планинама са снегом.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекиване биометеоролошке прилике ће бити нешто повољније, али већина хроничних болесника и даље може осећати своје уобичајене тегобе. Опрезност се препоручује нервно лабилним особама. Од метеоропатских реакција очекују се реуматски болови и нервоза. Свим учесницима у саобраћају саветује се опрез.

EUR/RSD 117.3076
Најновије вести