Ужас у Пећинцима! Дечаку у школи разбијена глава гвозденом куглом!

У Основној школи "Слободан Пајић Баја" у Пећинцима догодио се ужасан инцидент када је на часу физичког ученик гвозденом куглом за бацање погодио ђака старијих разреда у главу.
korona hitna pomoc, Dnevnik/Filip Bakić
Фото: Дневник/Филип Бакић

Инцидент се догодио у понедељак, а повређени ученик је одмах превезен за Београд у Дечју клинику у Тиршовој где је оперисан у уторак и сада је добро.

Забринути родитељи ђака који похађају ову школу казали су да одељења старијих разреда тог дана у поподневној смени су имали час физичког када су бацали куглу у даљ.

Један дечак је бацио куглу, а други се изненада нашао испред њега и ненамерно га је дечак погодио куглом у главу. Деца су била уплашена и забринута, а дечак је хитно одвезен у болницу где је касније оперисан јер је имао тешку фрактуру лобање. Какве ће то последице оставити на његово здравље и наставак школовања, не знамо - рекао је један родитељ.

Истиче да све родитеље деце која похађају ту школу занима како је до овог, умало кобног догађаја, дошло и да ли ће Министарство просвете преиспитати одговорност школе за то.

Мајка повређеног дечака потврдила је да се несрећа догодила у понедељак.

- Мој син је оперисан и сада је добро хвала Богу. Једино то ми је битно, детаље не знам, деца која су била тамо најбоље знају шта се десило - казала је кратко мајка повређеног основца.

Из Дечје клинике у Тиршовој потврдили су да се дечак из Пећинаца налази у овој здравственој установи, да је оперисан и да је у стабилном стању.

Како се сазнаје, школа се још увек није огласила поводом овог инцидента.

Информер

EUR/RSD 117.0612
Најновије вести