Велика колона теретњака на граничном прелазу Градина

БЕОГРАД: На аутопуту Е-80, од граничног прелаза Градина до наплатне станице Димитровград због задржавања возила на граничном прелазу Градина формирана је колона теретних моторних возила, а на наплатној станици Димитровград обустављен је пролаз теретним возилима, саопштили су Путеви Србије.
kamioni, tanjug
Фото: Tanjug/ D.Goll, ilustracija

Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова на граничном прелазу Батровци, на излазу из земље теретна возила чекају 180 минута, на прелазима Шид и Хоргош 240, , а на прелазима Градина и Келебија 120 минута.

Путеви Србије упозоравају возаче и на измену и режиму саобраћаја на појединим деоницама због радова, па тако на аутопуту Е-75, на потезу између петље Водањ и петље Колари у зони петље Колари до 1. марта саобраћај се одвија зауставним тракама. Петља Колари у смеру Колари-Београд остаје затворена за саобраћај.

На деоници Кокин Брод - Прибојска Бања од 7 до 16 часова изводе се радови на рехабилитацији коловоза, због чега се возила пропуштају наизменично уз семафорску сигнализацију. Планирано је да радови трају до 1. априла уколико временски услови то дозволе.

На деоници Пазариште - Тутин, Надумце обустављен је саобраћај до 1. јула, а алтернативни путни правац је Пазариште - Дојевиће; Дојевиће - Нови Пазар; Нови Пазар - Брегови; Брегови - Тутин. Алтернативни правац за локални саобраћај подразумева повремено пропуштање возила у току дневног дела дана, а у току ноћи саобраћај ће бити потпуно обустављен.

EUR/RSD 117.5361
Најновије вести