ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА Хладније с кишом

НОВИ САД: Хладније с кишом пре подне. По подне престанак падавина уз сунчане периоде. Ветар умерен западни и северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 15, а максимална 21 степен.
Vremenska prognoza Foto: Dnevnik.rs/meteos.rs
Фото: Временска прогноза Фото: Дневник.рс/метеос.рс

ВОЈВОДИНА: Хладније с кишом. Киша престаје на северу у току преподнева, а касније по подне и на југу. Највише киша пашће на западу, преко 20 лит/м2. Ветар умерен западни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 14, а максимална 23 степена.

СРБИЈА: Хладније с кишом и пљусковима. Киша престаје на северу у току преподнева, а по подне у већем делу Србије уз разведравање. Највише киша пашће на западу, а затим у централним пределима, преко 20 лит/м2. Ветар умерен западни. Притисак мало изнад нормале на северу и око нормале на југу. Минимална температура 14, а максимална 23 степена.

НАРЕДНИХ ДАНА: У четвртак и петак дужи сунчани периоди уз хладно јутро и умерено топло време током дана. У петак мало топлије него у четвртак.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Неповољна биометеоролошка ситуација за већину хронично оболелих и осетљивих особа. Опрез се саветује астматичарима и особама са срчаним и психичким тегобама. Очекиване су метеоропатске реакције у виду поремећаја сна, главобоље и болова у мишићима.

EUR/RSD 117.5121
Најновије вести