Временска прогноза: Облачно и хладније

НОВИ САД: Хладније и променљиво облачно са малом шансом за понеку пахуљу снега. Ветар умерен источни и југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -2, а максимална око 2 степена.
Vremenska prognoza za 14.decembar Foto: Dnevnik.rs/meteos.rs
Фото: Дневник.рс/метеос.рс

ВОЈВОДИНА: Још хладније уз променљиву облачност са мало сунчаних интервала. Могућа је појава краткотрајног слабог снега. Дуваће умерен источни и југоисточни ветар, у јужном Банату појачан. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура -2, а максимална дневна до 3 степена.

СРБИЈА: Још хладније уз снег у централним и јужним крајевима, а на северу претежно суво уз делимично разведравање. Дуваће умерен источни и југоисточни ветар, у јужном Банату појачан. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура -3, а максимална дневна до 3 степена.

НАРЕДНИ ДАНИ: У понедељак ујутру мраз и хладно током дана, али суво у већини предела, а на северу са сунчаним интервалима. Само је на крајњем југу Србије могућ снег ујутру и пре подне. У уторак ујтуру мраз, а током дана отопљење у односу на понедељак и наоблачење. Крајем дана је могућа слаба киша понегде.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Код већине хронично оболелих тегобе могу бити у појачању услед неповољног утицаја биометеоролошких прилика. Посебан опрез се саветује цереброваскуларним болесницима и астматичарима, као и нервно лабилним особама. Од метеоропатских реакција могући су проблеми са сном, реуматски болови и нерасположење. У саобраћају се препоручује повећање опрезности.

EUR/RSD 118.4071
Најновије вести